avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Sunt angajata la spital municipal ca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Sunt angajata la spital municipal ca infirmiera debutanta, ...

Buna ziua! Sunt angajata la spital municipal ca infirmira debutanta, am vrut sa ma transper la un alt spital județean, dar nu s-a putut face transferul din cauza ca nu au in grila functia de infirmiera debutanta. Vreau să stiu e posibil prin alte mijloace sa ma transfer, tin sa mentionez ca am 2 ani lucrati si cursul de infirmiera dar nu s-a ținut nici un exament ca sa trec din infirmiera debutanta in infirmiera. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:53, 13 Februarie 2024
Daca nu exista posta vacant, nu va puteti transfera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedreptati in sanatate mariapopa1975 mariapopa1975 Buna ziua.Lucrez in spital ca ingrijitoare,am facut cursuri de perfectionare infirmiera(am platit din buzunarul meu acest curs)am vechime in munca de 13 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! imi puteți spune dacă intr-un spital se poate ... mmmamd mmmamd Bună ziua! Imi puteți spune dacă , intr-un spital, se poate face promovare din functia de ingrijitoare in funcția de infirmieră(functie imediat superioara ... (vezi toată discuția)
Treapta profesionala in sanatate !! buna seara !!! ma numesc szabo viorica ... vio1967V vio1967V Va rog sa ma ajutati !!!! Buna seara !!! Ma numesc Szabo Viorica din Baia Mare jud Maramures am 56 ani si lucrez ca economist II, la Spitalul Judetean Dr. ... (vezi toată discuția)