avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va rog sa imi spuneti daca functionarul public poate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va rog sa imi spuneti daca functionarul public poate cumula pensia ...

Va rog sa imi spuneti daca functionarul public poate cumula pensia cu salarul si in ce conditii. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 13 Februarie 2024
Cand a iesit la pensie?
A depus dosarul in 2023.
In acest caz, poate poate cumula pensia cu salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un functionar public care indeplineste conditiile de pensie de ... Luc123 Luc123 Un functionar public care indeplineste conditiile de pensie de limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare (art.56 din Legea 360/2023) poate ... (vezi toată discuția)
Urgent- decizie pensie dana81 dana81 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Suntem in situatia de a face restructurari la o primarie. Am avut depuse 4 dosare de pensionare ... (vezi toată discuția)
Un funcționar public care a ieșit la pensie în anul 2022 și ... Algeria Algeria Un funcționar public care a ieșit la pensie în anul 2022 și în iunie 2024 împlinește și cei 3 ani de continuitate activitate prevăzuți de Codul ... (vezi toată discuția)