avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La bloc,avem o situatie destul de grava.2 proprietari ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La bloc,avem o situatie destul de grava.2 proprietari mama si ...

La bloc,avem o situatie destul de grava.2 proprietari mama si fiica,proprietare de 1 garsoniera fiica,1 apartament 2 camere mama nu platesc cheltuielile de intretinere din 2009,decat cu proces cu Asociatia.In urma cu 3 ani,mama a decedat,fiica a facut succesiunea,si continua sa nu plateasca cheltuielile de intretinere la ambele imobile.Cu hotararile judecatoresti,inregistrate la OCPI,ne-am adresat unui executor,dar tot nu am primit nici un ban.Anual,actionam in judecata,castigam,dar s-au strans per total 45.000 lei de care avem nevoie sa platim facturile Asociatiei.Putem cere in instanta vanzarea unuia din imobile si ce sanse avem ?Multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 16:38, 13 Februarie 2024
Pai executorul trebuia sa faca asta!!
Vorbiti cu altcineva...mergeti cu toate actele. O sa-i execute imobilele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare uzufruct viager, executare imobil cu uzufruct viager andreistan andreistan Buna ziua, Avem in bloc o garsoniera cu restante mari la intretinere. Am castigat fond+recurs, asteptam sa iasa decizia definitiva si irevocabila prin care ... (vezi toată discuția)
Procedura recuperare cheltuieli judecata acordate de instanta apetra apetra Am castigat un proces si trebuie sa primim cheltuieli judecata. Care este procedura pentru recuperarea lor? (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii mamu mamu Buna ziua Am si eu cateva intrebari : -eu mai am 3 frati si tata a decedat acum 8 ani iar in urma a ramas un apartament cu 4 camere din anum 1989 construit ... (vezi toată discuția)