avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Teren intravilan-fineata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Teren intravilan-fineata

Detin un teren intravilan cu destinatie actuala - fineata.As vrea sa stiu daca s-a anulat taxa de scoatere din circuitul agricol si ce lege a reglementat aceasta.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 14:55, 16 Octombrie 2006
Din pacate nu s-a anulat, s-a modificat cuantumul ei prin Legea 341/2006 publicata in MO nr.626/20.07.2006. Actul normativ care reglementeaza aceasta taxa este legea 18/1991 privind fondul funciar , republicata , in anexa 1. Se calculeaza in functie de clasa terenului agricol variind de la 4 la 2,5 ron /mp

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pentru scoaterea unui teren extravilan agricol din circuitul agricol ianliana ianliana Pentru scoaterea unui teren extravilan de 9767 mp din circuitul agricol, pe langa taxele de la OCPI, Studiii Pedologice, ANIF, se mai percepe o taxa pentru ... (vezi toată discuția)
Transformarea terenului extravilan in intravila vweritza vweritza Buna ziua! vreau sa cumpar o parcela de 1200 mp, teren extravilan, pe care as vrea sa il transform in intravilan pentru a construi o casa. Ulterior am aflat ... (vezi toată discuția)
Trecere in intravilan 2011 albina albina buna ziua.Am achizitionat recent o parcela de 1000 mp, extravilan si descopar ca nu pot sa il trec in intravilan si sa fac demersuri pt inceperea constructiei ... (vezi toată discuția)