avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Plata tva la vanzare teren agricol de catre persoana ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Plata tva la vanzare teren agricol de catre persoana fizica?

Buna ziua.
Va rog sa-mi spuneti daca o persoana fizica care vinde un teren intravilan agricol este obligata la plata tva?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:03, 14 Februarie 2024
Vedeti acest articol
[ link extern ] /
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata tva la vanzare teren? tibiserv tibiserv Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca o persoana fizica care vinde un teren intravilan este obligata la plata tva? Multumesc. (vezi toată discuția)
Teren agricol intravilan cod1 cod1 Buna ziua , doresc sa cumpar un teren pt constructia unei case ,l-am gasit dar cand sa facem actele persoana fizica ne informeaza ca acel teren este ... (vezi toată discuția)
Teren construibil sau neconstruibil deci platitor sau nu de tva ? sorin1977 sorin1977 am vandut mai multe terenuri si depasesc suma de 35000 de euro dar in momentul vanzarii terenurilor in contractul de vanzare cumparare scria teren arabil ... (vezi toată discuția)