avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am avut un credit executat,după ce am achitat,am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am avut un credit executat,după ce am achitat,am primit de la ...

Am avut un credit executat,după ce am achitat,am primit de la executor executare pe alta suma ce a spus că reprezintă dobânda?e corect?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:02, 14 Februarie 2024
corect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biroul de credite fandreptate fandreptate am s-a va explc in cateva randuri situatia mea , am luat un imprumut de tbi ifn , imprumut pe care din diferite motive nu am putut sa-l restitui la timp , am ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează când cei de la firma de recuperare creanțe recalculează dobânda după executarea silită? andreeaandreea732011 andreeaandreea732011 buna ziua , am fost girant intrun contract la happy credit , cel care a luat creditul nu a mai platit dupa o perioada am primit eu hartie sa platesc in locul ... (vezi toată discuția)
Taxa executor desi am platiti datoria de bunavoie pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, revin cu o alta problema mai veche...... am avut un credit pe care l-am achitat in intregime conform hotararii de executare.. am trimis ... (vezi toată discuția)