avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, stie cineva sa-mi spuna exact care este ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, stie cineva sa-mi spuna exact care este legea in vigoare ...

Buna ziua,
stie cineva sa-mi spuna exact care este legea in vigoare astazi in 2024 ptr inchiderea balcoanelor cu termopan?
Doar cu notificare?La primarie au spus ca legea nu e data in monitorul oficial deci nu stiu ce sa facă, sa mai astept.
Tot dosarul cum era înainte?
Autorizatie simplificată?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:47, 14 Februarie 2024
Aceasta este legea, parcurgeti-o cu atentie :[ link extern ]
Ea va fi inlocuita in curind de : [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiderea balconului necesita proiect, autorizatie? aelemarac aelemarac Buna ziua, Pentru a inchide balconul la un apartament dintr-un bloc nou, este necesara autorizatie de constructie? Trebuie realizat si autorizat un proiect? ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon geamuri glisante makay007 makay007 Buna ziua, este necesara autorizatie de la primarie pentru inchiderea unui balocon cu geam glisant ? Am inteles ca pentru termopan este necesara autorizatie. (vezi toată discuția)
Închidere balcon Adrian Ciorogar Adrian Ciorogar Din ce considerente arhitectul șef din cadrul Primăriei refuza aprobarea închiderii balconului situat la parter, in spatele blocului, în condițiile în ... (vezi toată discuția)