avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sotia a luat azi copii de la scoala mai devreme si a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sotia a luat azi copii de la scoala mai devreme si a dus copii ...

Sotia a luat azi copii de la scoala mai devreme si a dus copii in alt judet la parintii unei prietene a ei. Copii m-au sunat ca vor acasa dar eu sunt certat cu parintii prietenei ei, impreuna cu prietena ei este plecata la Chisinau. copii au maine scoala si mi-a zis copii ca ii aduce la scoala parintii prietenei. Eu cu sotia nu suntem in relatii bune. Cum este de procedat sa iau copii? Simt ca copii sunt in pericol , mai ales ca vor ramane peste noapte acolo. va rog ajutati=ma.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 17:11, 14 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt copiii dvs.Parintii prietenei sotiei nu au nici un drept asupra lor.Mergeti si luati copiii acasa,doar sunteti tatal lor cu drepturi depline.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecata de acasa la 17 ani Elena123456ely Elena123456ely Buna ziua , problema sta in felul urmator , am 17 ani si vreau sa plec de acasa . Impreuna cu prietenul meu , am gasit o locuinta cu chirie , el lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Domiciliu minori Sadness Sadness Buna ziua, Sunt in pragul unui divort pe care nu mi-l doresc. Sunt insurat de 7 ani, fetita de 5 ani, baietel de 2 ani. De-a lungul relatiei, am avut ... (vezi toată discuția)
Soția a plecat cu copilul de acasă, deși el nu voia să meargă cu ea. nu pot lua legătura cu el și sunt foarte îngrijorat, ce pot face? capy2008 capy2008 Buna ziua! Sotia a plecat de acasa cu tot cu copil pe data de 18 decembrie fara sa imi zica pentru ca baiatul meu nu vroia sa mearga cu ea. Nu pot vorbi cu ... (vezi toată discuția)