avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, daca o pensionara are un proces in care ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, daca o pensionara are un proces in care cere daune ...

Bună ziua, daca o pensionara are un proces in care cere daune morale și materiale, în 2024 primește bani în functie de venit, in functie de nivelul de trai? Are pensie de 1600 roni.
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 23:14, 14 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este un criteriu de acordare a daunelor . Daunele materiale sunt deja cuantificate iar cu privire la cele morale in functie de mai multe aspecte ce contureaza instantei aprecierea de acordare a daunelor morale raportat la situatia respectiva. Cuantumul il stabileste instanta dupa propria apreciere.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2024
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala cercetasa cercetasa ce sentinte s au dat in vatamare corporala cu CML 24 zile ingrijiri medicale in ce suma se pot obtine daune morale si materiale. (vezi toată discuția)
Despagubiri morale lili77 lili77 vecinul meu a decedat intr-un accident de circulatie fiind pasager in dreapta . Era tatal a doi copii minori singurul intretinator de familie.Soferul a decedat ... (vezi toată discuția)
Furt intelectual , furt de clienti Liora Liora Buna ziua. Care sunt daunele pe care le pot cere pentru furt intelectual si comercilalizare de produse asupra carora nu exista niciun drept? Multumesc (vezi toată discuția)