avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! As dori niste sfaturi in urmatoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! As dori niste sfaturi in urmatoarea problema; Institutie ...

Buna ziua! As dori niste sfaturi in urmatoarea problema;
Institutie publica da in chirie un spatiu unui medic de familie, Contractul intre timp a expirat. Institutia a construit in acest timp un centru medical unde ar trebui sa se mute medicul, care nu vrea, cu toate ca contractul expirat nu a fost reinnoit. Daca ati putea sa ma ajutati cu un model de Notificare sau Somatie.. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pericol de evacuare din casa nationalizata. loredana_hutanu loredana_hutanu Buna ziua,locuiesc cu prietenul meu intr-o casa nationalizata undeva in centrul capitalei,impreuna cu familia lui.In luna august a anului 2013 va expira ... (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu pentru luare în spatiu Annett Annett Am o cunostinta care vrea sa se mute cu chirie. Problema e ca ii expira buletinul și nu mai poate avea vechea adresa de domiciliu. Vreau sa o ajut cu ... (vezi toată discuția)
Concesiunea unui imobil eva888 eva888 Am si eu acelasi problema. Stau de 15 ani intr-o casa de serviciu care a fost administrat de o institutie scolara, care recent a pierdut dreptul de ... (vezi toată discuția)