avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Vin și eu cu o întrebare. Eu in 2020 am semnat ca ...
Discuție deschisă în Executare silită

Vin și eu cu o întrebare. Eu in 2020 am semnat ca girant un ...

Vin și eu cu o întrebare.
Eu in 2020 am semnat ca girant un credit și nu l a mai platit, mi a fost pusa popriire pe salariu acum dacă m am căsătorit și soția mea vrea sa cumpere o garsoniera poate fi executata silit??
Dacă în contract vom fi trecuți amândoi fără o parte anume.. Pot menționa ceva în contract sa nu poata executorul sa intervină?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:17, 15 Februarie 2024
Schimbati regimul matrimonial ca sotia sa poată cumpara în numele propriu.
Ce suma ar mai fi de platit?
Oricum, dati-l pe debitor în judecata sa va plateasca ce ati dat în locul lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi executat sotul pentru creditul meu dinainte de casatorie? andrada_f andrada_f Buna ziua, In 2008 am facut un credit de nevoi personale fara girant, doar cu adeverinta de serviciu. In 2009 m-am casatorit. Am platit ratele pana in 2012. ... (vezi toată discuția)
Soția mea a cumpărat un apartament cu credit acordat pe numele ... Cristiaurelian Cristiaurelian Soția mea a cumpărat un apartament cu credit acordat pe numele ei. Dar notarul m a trecut și pe mine proprietar cu cota egală 50 50. Apartamentul luat cu ... (vezi toată discuția)
Datoriile fostului sot sunt si datoriile mele?datoriile mele sunt si ale viitorului sot? veraiordan veraiordan In urma cu ceva ani , am fost casatorita.Sotul, de la vremea respectiva, a facut doua imprumuturi la banca doar pe numele lui , iar la altul am fost girant.In ... (vezi toată discuția)