avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... in urma cu vreo 7-8 am luat legătura cu o persoana ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

in urma cu vreo 7-8 am luat legătura cu o persoana care mi a ...

in urma cu vreo 7-8 am luat legătura cu o persoana care mi a promis că dacă apar într o reclamă ,îmi dă o sumă de bani.era mare atunci ,cam 10000 lei.am filmat reclamă la un ulei reumatic .după ce am filmat la o discuție ulterioară ,m a pus sa semnez un act ,chipurile cerut de CNA ,pentru ,,imagine".a trecut vreo 3 luni ,reclamă a apărut la tv ,inițial pe 4 posturi naționale .după atâta timp ,e și astăzi dar doar pe unul .timpul a trecut ,banii nu au mai venit ,motivând și azi că nu ne am înțeles la nici un ban.adevarul este că ,in euforia acelor momente ,nu m am uitat bine pe hârtia pe care am semnat o. se mai poate face ceva astăzi ,pentru a recupera din bani? împreună cu mine mai este un co participant.
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2024
paulica_67, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 16:32, 15 Februarie 2024
In mod normal trebuia sa incheiati un contract in care sa fie specificata si suma de bani pe care trebuia sa o primiti.
In lipsa acestuia,nu aveti nicio dovada ca trebuia sa va plateasca.
Consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filmat fara acordul persoanei la sala de fitness rita&victor rita&victor Am fost la sala de forta. Am alergat pe banda, cand au venit niste reporteri de la un post de tv local si au inceput sa fimeze sala, inclusiv pe mine ... (vezi toată discuția)
Pot chema in judecata pe cei care au filmat un spot publicitar, l-au difuzat dar nu m-au contactat pentru drepturi de autor? comcris comcris in anul 2006 am filmat o reclama ptr paine, au venit la noi la munca spunand ca au nevoie de o fata si m au ales pe mine, spunand ca directorul le a dat voie, ... (vezi toată discuția)
Taxa televiziunea romana sorin cercel sorin cercel Faptul ca trebuie platita cu factura de curent electric ,nu este un abuz ? Sunt douo societati diferite ,si Enel detine si monopol !!!! (vezi toată discuția)