avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce sunt Contributii de asigurari sociale de sanatate ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce sunt Contributii de asigurari sociale de sanatate aferente declaratiei unice

Ce sunt Contributiile de asigurari sociale de sanatate aferente declaratiei unice?
Am primit o poprire pe cont din cauza unor Contributii de asigurari sociale de sanatate aferente declaratiei unice neachitate, din 2021, eu fiin angajat la aceeasi firma din 2020 si neavand PFA sau orice alt fel de colaborare cu alte firme.
Cel mai recent răspuns: Anca Maria B. , utilizator 16:49, 15 Februarie 2024
Trebuie sa mergeți urgent la ei la ghișeu cu decizia primita și sa lămuriți situația.
Multumesc pentru raspuns. Evident voi merge sa cer mai multe explicatii.
ANAF este singurul loc de unde pot sa aflu natura acestor contributii neachitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate alinageorgia alinageorgia In anul 2019 am avut nevoie de asigurari de sanatate pentru o spitalizare de 2 saptamani. Nefiind angajata nicaieri mi le-am platit din buzunar, ca persoana ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de impunere anaf pentru 2012 mariantatic mariantatic Buna ziua, Am primit in data de 17.10 prin portalul ANAF o decizie de impunere pentru anul 2012 in care se specifica plata unor contributii la sanatate ( ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu anaf - persoana decedata val-c val-c Buna ziua, O persoana fizica care a fost organizata ca PFA, decedata in anul 2021, a primit in luna iulie 2022 o somatie si un titlu executoriu de la ANAF ... (vezi toată discuția)