avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis de conducere

salutare as vrea sa ma laumineze si pe mine cineva in problema urmatoare:
am avut permis de conducere de profesionist (A.B.C.E.) si am avut un accident soldat cu moartea unei persoane,:sorry:dupa care am fost condamnat la 2 ani cu suspendare si anularea permisului de conducere.iar acum am o dilema cineva mi-a spus ca as avea dreptul sa dau de permis fara sa mai fac scoala in prealabil,adica sa ma prezint la examen fara a face din nou scoala.vreau sa stiu si eu daca se poate asa ceva
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 15:16, 2 Februarie 2010
Se aplica art.116 din OUG 195/2002 ,modif.si republic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis Jean Valjean Jean Valjean Cum se poate lua inapoi permisul de conducere, dupa scurgerea perioadei de un an de la data procesului?Permisul mi-a fost luat in 2004, pentru conducere sub ... (vezi toată discuția)
Accident cu vatamare corporala maximus78 maximus78 in urma cu ceva timp tatal meu a avut un accident de circulatie , o coliziune cu un alt autovehicul soldata cu vatamarea corporala a soferului masini ( daca ... (vezi toată discuția)
Anulare permis de conducere sebibulea sebibulea buna ziua.am o condamnare de 1 an si 6 luni cu suspendare; conditionata pe o perioada de 3 ani si 6luni pentru conducerea pe drumurile publice a unui ... (vezi toată discuția)