avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Am 50 ani. Părinții sunt despărțiți de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Am 50 ani. Părinții sunt despărțiți de când ...

Buna ziua! Am 50 ani. Părinții sunt despărțiți de când aveam eu 17 ani. Sunt căsătorită, am rândul meu copii majori. Din timp în timp, o dată la 2-3 ani, apare tatăl meu (deloc pașnic și de cele mai multe ori băut) acasă ori la serviciu, cu pretenții de a intra în viața mea.. Copiii stiu ca exista dar nu îl cunosc, ei l-au avut bunic bun pe cel de-al doilea soț al mamei, din păcate decedat. Deși nu vine foarte des, mie imi da stări de râu, tremor și palpitații, întrucât am trăit cu el în foarte multe bătăi, băutură și violență, Imi face foarte rău sa-l vad. Vine cu aceleași reproșuri, ne face în tot felul etc. Ce pot face dovedit legal? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:47, 15 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ii interziceți accesul,sunați la 112 dacă devine violent și atât.Eventual depuneți plângere penala pentru lovire și alte violente,amenințări dacă se ajunge la astfel de situații.In rest nu aveți ce face,nu locuiește cu dvs pt a solicita ordin de protecție,nu conviețuirii cu el în aceeași gospodărie,vine rar etc.Probabil sunt traumele dvs din copilărie peste care nu ați putut trece.Daca aveți soț/partener rugați l sa I explice tatălui ca nu este binevenit..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul familiei sau probleme juridice de familie - divort, partaj MARIETA2014 MARIETA2014 buna ziua.sunt casatorita cu sotul meu legal din 2005.eu cand m-am casatorit aveam apartament proprietate personala.A mai avut scapari ca orice barbat la ... (vezi toată discuția)
Vreau să divorțez, dar soțul mă amenință că mă distruge, mă lasă în strada și nu îmi da fata. nu știu ce să fac, nu vreau să mi se întâmple aceste lucruri Badea maria ramona Badea maria ramona Avem împreună o proprietate dar nu ne mai înțelegem el bea zilnic uneori peste măsură eu am decis sa mă despart de el ne mai suportând certurile și ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie- amenintari cu moartea- ce e de facut??? leonie leonie Buna ziua, As avea si eu nevoie de niste sfaturi din partea unor oameni ai legii sau chiar a unora care au trecut prin ce trec eu acum. Fac parte ... (vezi toată discuția)