avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... As vrea sa stiu daca as iesi acum la pensie Ce ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

As vrea sa stiu daca as iesi acum la pensie Ce variante am? Sunt ...

As vrea sa stiu daca as iesi acum la pensie Ce variante am?
Sunt nascut in 11.07.1962 ,m=am angajat in septembrie 1980, am facut armata in economia nationala ,am 7 ani 6 luni gupa 2. Daca ies la pensie acum mai pot si lucra sau doar dupa ce fac 62 ani?
Cel mai recent răspuns: naher , utilizator 18:20, 19 Februarie 2024
Puteți cumula pensia cu salariul doar după trecerea la pensie de limită de vârstă (61 a i și 6 luni).
Multumesc mult! In momentul de fata am 61ani si 6 luni!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa cunosc ? metulica metulica as vrea sa stiu cu cit mi se diminueaza pensia daca ies anticipat partial ?lucrez din anul 1980 si am 10 ani de grupa 2 multumesc (vezi toată discuția)
Pensie limita de vârstă gluten gluten Barbat ,nascut 18.07.1957,in pensie de boala din 01.02.2007,gr.II.Stagiul total de cotizare 25 ani,10 luni! cu un stagiu de cotizre in gr.a II a de 15 ani ,7 ... (vezi toată discuția)
Pensionare MARIA10 MARIA10 buna ziua Lucrez in strainatate si am 15ani lucrati in Romania ,implinesc 61ani in mai si in ANEXA5 -Legea 263 ,as avea dreptul sa ies la pensie din iunie ... (vezi toată discuția)