avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La incetarea unui contract de munca se face nota de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La incetarea unui contract de munca se face nota de lichidare. ...

La incetarea unui contract de munca se face nota de lichidare. In cazul in care persoana se angajeaza prin concurs in aceeasi unitate i se schimba marca ,deci se face nota de lichidare pe vechiul contract?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:29, 16 Februarie 2024
Desi nu este obligatorie, la incetarea fiecarui c.i.m. se poate emite o nota de lichidare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare si reincadrare dupa promovarea intr-o functie intr-o institutie publica??? cristinacarina cristinacarina Buna dimineata! Am nevoie de un raspuns rapid!!! Daca o persoana, din cadrul unei institutii publice dat concurs pentru un post de conducere in aceeasi ... (vezi toată discuția)
Nota de lichidare camelia_precup camelia_precup in cat timp e obligat fostul meu angajator sa mi dea nota de lichidare?am fost in concediu de crestere copil si nu mai am de luat bani de la ei......mi am ... (vezi toată discuția)
Procedura incetare contract individual de munca vennonah vennonah Mi-am dat demisia de la fostul loc de munca, demisia cu preaviz a fost luata la cunostinta, a fost inregistrata, semnata de directorul general. Am mers in ... (vezi toată discuția)