avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare obiect de activitate secundar cooperativa ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare obiect de activitate secundar cooperativa agricola

Buna ziua,
Am depus la ONRC documentele necesare pentru o modificare de obiect de activitate secundar la o cooperativa agricola. Am primit amanare pe motiv ca mi se solicita actul constitutiv atestat de avocat. Am luat legatura cu un avocat care mi-a confirmat faptul ca s-a dat o lege recent potrivit careia nu mai este necesara atestarea de catre avocat a documentelor de genul acesta. Anul trecut in octombrie 2023, pentru aceeasi cooperativa agricola am depus la ONRC documentele pentru o cesiune de parti sociale. Am depus actul constitutiv neatestat de avocat si dosarul nu a fost nici amanat si nici respins, a fost admis din prima. Acum m-au sunat de la Registrul Comertului si m-au informat ca vor respinge doasarul depus pentru ca nu am adus actul constitutiv atestat de avocat. As vrea sa stiu, este intradevar necesara atestarea sau nu? In caz ca nu este necesara atestarea, as putea contesta respingerea? Si in temeiul carei legi. Va multumesc mult pentru un eventual raspuns.
Ultima modificare: Vineri, 16 Februarie 2024
Facelia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana Av. Ranete , Avocat 12:14, 16 Februarie 2024
Buna,

Asa este, nu mai este necesara atestarea de catre avocat. Cu toate acestea, unii functionari de la Registrul Comertului o mai solicita. Incercati sa semnati pe fiecare pagina, in schimb. (toti membrii fondatori trebuie sa semneze, in acest caz).

Vedeti discutii/raspunsuri pe aceeasi tema: www.avocatnet.ro/forum/discu...

Multumesc.
Bafta multa!
Ana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare activitate secundara alin.m alin.m Buna seara, Pana nu de mult SRL-ul la care sunt adinistrator presta ca activitate principala servicii de publicitate insa am decis sa deschid si un magazin ... (vezi toată discuția)
Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)
Cesiune la parti sociale - temeiul in lege si restrictii? Ligr Ligr Salut, am cautat si am rascolit, dar totusi nu am gasit raspunsul, asa ca incep o tema noua: Intrebarea: care e temeiul legislativ pentru o cesiune la ... (vezi toată discuția)