Am vazut ca firma noastra a fost data in judecata si avem un dosar pe portalul de justitie, cu toate acestea nu am primit de la judecatoria sector 3 o notificare despre acest lucru. Pana acum au existat 2 sedinte ambele amanate. Trebuie sa facem noi ceva sau asteptam pana cand suntem notificati de catre instanta de acest proces.
O sa primiți.cererea de chemare în judecata împreună cu înscrisurile depuse de reclamant pr a putea sa formulați întâmpinare.O societate comerciala ar trebui sa fie pregătită pt astfel de situații având o colaborare cu un av sau daca dosarele sunt rare măcar un av la care sa apelați când e nevoie..Ar fi totuși recomandat sa sunați la arhiva sa va interesați de dosarul respectiv dacă e în procedura regularizarii urmând sa primiți actele sau chiar au fost termene de judecata societatea fiind citata la o adresa greșită etc.90%prima varianta dar nu va culcați pe o ureche ...
Am o firma de avocatura pe care i-am anuntat de acest lucru dar ne-au spus ca pana nu ne citeaza ei sa nu ne preocupam. Dar pe mine ma streseaza sa stiu despre ce este vorba de aceea ma gandeam ca putem vedea deja ce este la dosar.
Da,puteți vedea,mergeți la arhiva,
solicitați studiul dosarului etc..Un tel.in prealabil pt a fi sigur ca dosarul e în arhiva,poate fi studiat,teoretic la acest moment se afla într o procedura prealabila comunicării.Sunteti la început de drum dacă va stresează un proces orice societate, ,,serioasa'se confrunta cu litigii inițiază acțiuni etc.