avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am intentat un proces pt o masă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am intentat un proces pt o masă succesorală, am ...

Bună ziua! Am intentat un proces pt o masă succesorală, am angajat un avocat anul trecut în luna iunie, am plătit onorariul lui și consultanță, menționez ca nu am avut toate actele și l-am pus în tema de la prima întâlnire mi1a spus ca nu e nici o problemă restul le obține el. A trecut aproape 1an și nu am văzut nici o avansare, decate ori vorbim ma tot amână, ba ca a fost respins dosarul fiind incomplet, ba ca a depus la sect 4,desi proprietatea este în jud Ilfov, ca ii este mai ușor sa meargă în București decât în Cornetul... Întrebarea mea este:pot sa renunț la serviciile lui și sa primesc toate actele din dosar și dacă pot recupera măcar, ceva din suma plătită? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:49, 27 Aprilie 2023
Sa renunțați la av angajat se poate ,sa primiți actele nu ar trebui sa fie o problema,în general la restituirea banilor sunt discuții.Depinde de ce scrie în contract ,cât era onorariul,a fost achitat integral,a făcut sau nu ceva demersuri avocatul etc.Verificati și dvs dacă exista un proces pe numele dvs,căutați pe portalul instantelor,cereți i informații despre dosarul respins probabil anulat în procedura regularizări,despre ce acte a solicitat și unde etc.
Ultima modificare: Joi, 27 Aprilie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda administrativa achitata, dovada achitarii nedepusa la parchet lucihuci1978 lucihuci1978 Buna ziua Un coleg de-al meu de la serviciu se confrunta cu urmatoarea situatie penibila. A primit o amenda administrativa, care a achitat-o integral prin ... (vezi toată discuția)
Partaj mocutzy27 mocutzy27 o sa descriu mai pe larg situatia poate nu inteleg eu.... partaj - eu reclamant angajez aparator semnez un contract pe care recunosc nu l am citit dupa cum am ... (vezi toată discuția)
BunĂ seara.am plĂtit onorariul si taxa de timbru pentru o dezbatere ... majestik majestik BUNĂ SEARA.AM PLĂTIT ONORARIUL SI TAXA DE TIMBRU PENTRU O DEZBATERE DE MOȘTENIRE ACUM ȘASE LUNI(TOATE TAXELE CERUTE DE AVOCA FIIND AJUNGÂND LA 40.000 LEI ... (vezi toată discuția)