avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Mama mea a cumparat in anul 1985 o casa cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Mama mea a cumparat in anul 1985 o casa cu teren ...

Buna seara. Mama mea a cumparat in anul 1985 o casa cu teren de 2000mp. Contractul de vanzare cumpare a fost pe 250 mp (am inteles ca asa se facea in acea perioada). Mama mea nu a solicitat dreptul pe teren dupa legea 18. Mostenitori fostului propietar au facut succesiunea in anul 1994 pe.restul bunurilor si a fost emis un titlu de propietate in care este trecut si terenul mamei. Mostenitori fostului propietar au vandut restul bunurilor insa de acest teren nu s au legat pt ca stiau ca a fost cumparat de mama mea. Noi avem la rolul agricol o.declaratie precum ca acest teren apartine mamei mele. Impozitul a fost platit pana in prezent pe numele mamei pt tot terenul de 2000 mp. Cum pot obtine ca mama mea sa fie trecuta pe acel teren care l a cumparat in 1985? Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 23:26, 16 Februarie 2024
Încheind contractul legal, la notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire niculaen niculaen In anul 1987 a fost dezbatuta succesiunea dupa bunici, bunurile o casa 3 camre si terenul aferent casei de 250mp, ffind cedate prin renuntare de catre frati ... (vezi toată discuția)
Teren vandut de doua ori a_gmona a_gmona Ajutati-ma va rog cu un sfat: In 2001, am cumparat un teren de 2x115 mp pentru a avea trecere la livada din spatele curtii unui vecin, pe care avem si Titlu ... (vezi toată discuția)
Mostenire de la bunici paris50paris paris50paris Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat in 1975 bunicul meu a decedat el a avut in propietate 1000.mp.intravilan el a avut 2 copii dupa 1991 sa restituit ... (vezi toată discuția)