avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Noi locuim în bloc Anl și în fiecare an trebuie sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Noi locuim în bloc Anl și în fiecare an trebuie sa duce copie ...

Noi locuim în bloc Anl și în fiecare an trebuie sa duce copie după cuponul de pensie(noi suntem pensionari) anul trecut am primit bani în plus în luna ianuarie și octombrie ca ajutoare iar cei care administrează blocurile și calculează chiriile spun ca aceste sume sunt venituri nu ajutoare ( pe cupon sumele sunt cumulate cu pensia dar nu sunt impozitate). As dori sa știu cum sa procedam deoarece sumele ne măresc venitul net pe membru de familie. Aceste sume ar trebui sa fie luate în calculul chiriei sau nu?

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Nelamurire, rog ajutor eder eder Buna ziua, am deschis initial topicul la sectiunea dedicata, dar acolo sunt mai mult probleme legate de pensii si sectiunea nu prea este vizitata. Va rog sa ... (vezi toată discuția)
Blocuri anl omul70 omul70 Blocurile ANL pot fi administrate de o asociatie de proprietari? Se stie ca proprietarul blocurilor ANL este chiar Agentia Nationala a Locuintei iar legea ... (vezi toată discuția)