avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca sunt căsătorită și soțul pleaca de acasă pe ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca sunt căsătorită și soțul pleaca de acasă pe motiv că ...

Daca sunt căsătorită și soțul placa de acasă pe motiv că nu poate dormi din cauza mea ,eu având probleme cu dormitul :cică nu poate dormi din cauza mea ; ce pot face?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:56, 17 Februarie 2024
Rezolvarea pare că ar fi să mergeți la doctorul psihiatru să vă prescrie un SOMNIFER, să puteți dormi normal ca toți oamenii.
Dacă acesta este singurul motiv care îl deranjează pe soț, puteți rezolva simplu și rapid problema.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2024
Dapix, utilizator
Ce probleme aveti cu dormitul ? Si unde pleacă sa doarma? :) pare ca acolo nu sunt probleme
Cati ani de căsnicie aveti, sunteti un cuplu tânăr sau mai în vârstă? Aveti copii minori?
Locuiti la garsoniera?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegere lucian23256 lucian23256 Fata mea este in Franta si lucreaza ca doctor stomatolog castigand destul de bine.Este casatorita cu un baiat care lucreaza in Romania ca programator.Are cu ... (vezi toată discuția)
Obligatia de fidelitate si indatoririle conjugale bogdaner bogdaner Obligatia de fidelitate si indatoririle conjugale sunt doua aspecte care ma intereseaza.Si anume: apeluri+mesaje efectuate de sotie la ore nepotrivite(cand ar ... (vezi toată discuția)
Adaugarea unor persoane la intretinere fara stirea proprietarului della33 della33 Buna seara Am o problema si nu stiu ce ar trebui sa fac, sper sa ma puteti ajuta cu un sfat. Detin o garsoniera care e inchiriata de aproximativ 3 ani catre ... (vezi toată discuția)