avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neintelegere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neintelegere

Fata mea este in Franta si lucreaza ca doctor stomatolog castigand destul de bine.Este casatorita cu un baiat care lucreaza in Romania ca programator.Are cu sotul un copil Luca pe care il iubim.Sotul ei vine in Franta si sta cate doua saptamani si pleaca in Romania.Problema care a intervenit intre ei din motivul zgarceniei sotului in privinta banilor a dus la intentia de divort din partea sotiei.Plus de asta a luat-o la goana pe soacrasa.Fata mea l-a luat la goana din vila pe care a inchiriat-o pe numele ei dar el nu vrea sa plece.Ce o invatati sa faca?
motivele de neintelegere dintre ei nu conteaza. Fiti mai clar in ceea ce doriti sa aflati. Cine unde statea, ale cui sunt imobilele? a cui e soacra? doreste sa divorteze? etc
pai ce vrea fata dvs sa faca?
Fata sta cu mama ei si copilul .Sotul lucreaza programator in romania si mai vine si sta cu ei 2 saptamani pe luna.A izbucnit neintelegeri intre sot si soacra.Fata tine cu maicasa si l-a luat la goana daca nu vrea sa stea sotul cu maicasa,El nu vrea sa plece si peste toate acestea este si amenintator ca le bate pe amandoua.Ce este de facut?
Sa nu il mai primeasca atunci cand vine, daca face scandal sa cheme politia.
Sotii ar trebui sa stea impreuna, nu parintii si copiii (doar cand sunt minori).
Aici e o problema. Nu stiu care e atitudinea sotului, nu inteleg ce inseamna ca fata l-a luat la goana, dumnezeule... nu stiu care ce doreste...

Daca doreste evacuarea sotului, sa contacteze un avocat local. Daca doreste ceva pe legislatia romana, nu inteleg eu ce. Dar... doreste fata ceva?

Alte discuții în legătură

Bună ziua. de curând m-am mutat cu soția la părinții ei, ... Xts777 Xts777 Bună ziua. De curând m-am mutat cu soția la părinții ei, eu am fost obligat de situație. Avem un băiețel mic de 1 luna , care trebuie sa suporte pe ... (vezi toată discuția)
Divort-ancheta sociala !! Dragos_75 Dragos_75 Buna ziua. Sunt la inceputul unui divort...inca nu am primit primul termen si as dori cateva informatii daca se poate! Momentan atat eu cat si sotia suntem in ... (vezi toată discuția)