avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neintelegere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neintelegere

Fata mea este in Franta si lucreaza ca doctor stomatolog castigand destul de bine.Este casatorita cu un baiat care lucreaza in Romania ca programator.Are cu sotul un copil Luca pe care il iubim.Sotul ei vine in Franta si sta cate doua saptamani si pleaca in Romania.Problema care a intervenit intre ei din motivul zgarceniei sotului in privinta banilor a dus la intentia de divort din partea sotiei.Plus de asta a luat-o la goana pe soacrasa.Fata mea l-a luat la goana din vila pe care a inchiriat-o pe numele ei dar el nu vrea sa plece.Ce o invatati sa faca?
Aveti dreptate.Deci ce este mai bine pentru fiica mea?Sa contacteze un avocat un consilier?Ce anume?
E mai bine sa decida singura, sa stea cu familia ei, singuri si sa evalueze, sa decida impreuna ce vor sa faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. de curând m-am mutat cu soția la părinții ei, ... Xts777 Xts777 Bună ziua. De curând m-am mutat cu soția la părinții ei, eu am fost obligat de situație. Avem un băiețel mic de 1 luna , care trebuie sa suporte pe ... (vezi toată discuția)
Divort-ancheta sociala !! Dragos_75 Dragos_75 Buna ziua. Sunt la inceputul unui divort...inca nu am primit primul termen si as dori cateva informatii daca se poate! Momentan atat eu cat si sotia suntem in ... (vezi toată discuția)