avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neintelegere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neintelegere

Fata mea este in Franta si lucreaza ca doctor stomatolog castigand destul de bine.Este casatorita cu un baiat care lucreaza in Romania ca programator.Are cu sotul un copil Luca pe care il iubim.Sotul ei vine in Franta si sta cate doua saptamani si pleaca in Romania.Problema care a intervenit intre ei din motivul zgarceniei sotului in privinta banilor a dus la intentia de divort din partea sotiei.Plus de asta a luat-o la goana pe soacrasa.Fata mea l-a luat la goana din vila pe care a inchiriat-o pe numele ei dar el nu vrea sa plece.Ce o invatati sa faca?
Mama fetei ingrijeste de un nepotel cam bolnavior avand 5 anisori.Sotul fetei a luat-o la goana pe soacrasa pentru ca vezi doamne sta pe capul lui.Sotia tine cu maicasa cum e normal si i-a spus ca daca nu vrea sa stea si mama ei sa plece si sa-i lase in pace.Sotul a zis ca le bate pe amandoua.Vila unde stau toti este inchiriata pe numele fetei.
Poate doreste sotul sa se mute in Franta, nu sa vina in vizita si astfel sa aiba grija el de copil, iar soacra sa vina acasa.
Sau, daca vrea sa vina in vizita si sa nu fie deranjat de prezenta soacrei sa plateasca bona care sa ingrijeasca pe cel mic in lipsa lui si soacra sa vina acasa.
Daca nu gasesc solutii, ajung la divort.



Ultima modificare: Luni, 13 Octombrie 2014
gi-jane2, moderator
Sotul nu vrea sa se mute in franta pentru ca jobul lui este prost platit.Plus de asta nepotelul a dormit cu maicasamare de la varsta de 3 luni.Nepotelul este si bolnavicios si din cauza aceasta nu pleaca bunicasa din cauza celui mic.Ar trebui sa mai treaca 1 anisor peste el sa fie mai puternic.Daca nu era cel mic mai fragil sotia mea pleca de mult de la ei.Nepotelul nu vrea sa doarma cu niciunul decat cu bunica.
Ne-ati zis ce vrea sotia.. divort( poate) si ca sotul sa plece din acea casa.. dar sotul ce vrea ?
Ca nu vrea sa doarma cel mic cu parintii.. nu e nicio problema, in cel mult o saptamana se invata sa doarma si singur.
Eu mai am o singura adaugire inainte sa o ia subiectul pe camp: normal ar fi ca sotia sa tina cu sotul, ca sotul sa se exprime civilizat, ca sotia sa locuiasca cu sotul, ca parintii sa isi creasca pruncul si mama sa vina in vizita cateva zile.
Ma tem ca nu prea conteaza pe numele cui e inchiriata locuinta cata vreme cei doi sunt casatoriti.

Alte discuții în legătură

Bună ziua. de curând m-am mutat cu soția la părinții ei, ... Xts777 Xts777 Bună ziua. De curând m-am mutat cu soția la părinții ei, eu am fost obligat de situație. Avem un băiețel mic de 1 luna , care trebuie sa suporte pe ... (vezi toată discuția)
Divort-ancheta sociala !! Dragos_75 Dragos_75 Buna ziua. Sunt la inceputul unui divort...inca nu am primit primul termen si as dori cateva informatii daca se poate! Momentan atat eu cat si sotia suntem in ... (vezi toată discuția)