avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Avem repartitoare și la căldură și la apa, au ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Avem repartitoare și la căldură și la apa, au venit cu ideea ...

Bună ziua Ioan Oana din nou, alta problema.alta întrebare. Va rog avem repartitoare și la căldură și la apa, au venit cu ideea ca trebuie cele cu citire la distanta. Din ce am citit în lege ar trebui făcut acest lucru pana în 2027. Au menționat deja ca sunt vechi și trebuie schimbate. Va rog sunt obligata sa fac acest lucru? Mulțumesc aștept răspunsurile dvs avizate

Alte discuții în legătură

Eu eram scăzut la căldură de asociație, plăteam 15 mp trecea ... Magie1 Magie1 Eu eram scăzut la căldură de Asociație plăteam 15 mp trecea țeavă prin casa,Asociația îmi zice adu furnizorul sa constate că nu ai căldură să ... (vezi toată discuția)
Repartitoare radio Dabal Dabal Buna ziua, Zilele trecute a venit mama suparata foc pe administratorul blocului si pe radet ca mai nou ne obliga sa ne schimbam vechile repartitoare cu ... (vezi toată discuția)
Intr-un bloc pot exista calorimetre clasice si radio in acelasi ... Dragoshoratiu Dragoshoratiu intr-un bloc pot exista calorimetre clasice si radio in acelasi timp?jumatate din apartamente si-au pus calorimetre radio iar cealalta jumatate a ramas cu cele ... (vezi toată discuția)