avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,știe cineva unde se află arhiva ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,știe cineva unde se află arhiva Întreprinderii de ...

Buna ziua,știe cineva unde se află arhiva Întreprinderii de Utilaje și Piese de schimb București ?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 17 Februarie 2024
Întreprinderea de utilaje și piese de schimb „Iups” București a devenit in 1991 „Pumac” S.A. - București.

Intrebati la ONRC care este starea societatii , daca are/a avut lichidator luati legatura cu acesta pentru a va spune unde se afla arhiva.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, Știe cineva unde se afla arhiva de la tutunul bucuresti? ... Sanda Nicolăescu 52 Sanda Nicolăescu 52 Bună seara, Știe cineva unde se afla arhiva de la TUTUNUL BUCURESTI? Mulțumesc anticipat, Sanda Nicolaescu (vezi toată discuția)
Arhivele iiruc ioan1892 ioan1892 Buna ziua,am si eu o intrebare,tatal meu a lucrat la IIRUC,si are nevoie o adeverinta de la detinatorul legal al arhivelor IIRUC Service Bucuresti din perioada ... (vezi toată discuția)
Cine elibereaza adeverinta de grupa de munca de la s.c. contransar ... Carpatii Carpatii Cine elibereaza adeverinta de grupa de munca de la S.C. CONTRANSAR S.A. Bucurersti din perioada 1989 - 1992,Inteleg ca societatea este radiata , si nu gasesc ... (vezi toată discuția)