avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Articolul 221 din regulamentul rutier este valabil in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Articolul 221 din regulamentul rutier este valabil in conditiile ...

Articolul 221 din regulamentul rutier este valabil in conditiile aplicarii noului cod rutier di 2024?Concret mi s-a retinut permisul 90 zile pentru neacordare de prioritate urmata de accident din care au rezultat doar pagube materiale. Codul nou rutier spune ca la promovarea examenului de redobandire se reduce pedeapsa cu o treime, regulamentul spune la art 221 ca se poate reduce la 30 zile daca se indeplinesc anumite contii (pe care eu le indeplinesc). Deci voi putea cere redobandirea permisului dupa 30 zile?
Cel mai recent răspuns: crys001 , utilizator 10:24, 19 Februarie 2024
Multumesc!
Foarte profesional si la obiect!
O zi buna va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul de depunere a cererii pentru reducerea perioadei ... alinayahoo alinayahoo Care este termenul de depunere a cererii pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului ? (vezi toată discuția)
Redobandire carnet conducere la 30 zilebuna ziua ! se poate redobandi carnetul de conducere la 30 zile ... Teo15 Teo15 Buna ziua ! Se poate redobandi carnetul de conducere la 30 zile in cazul in care conducătorul auto a fost depistat cu o alcoolemie in aerul expirat de ... (vezi toată discuția)
Am fost prins cu viteza de 117 km/h in localitate pe data de ... Bocirnea Alexandru Bocirnea Alexandru Am fost prins cu Viteza de 117 km/h in localitate pe data de 13.02.2022 deci pe legea veche .Cat luni este suspendarea permisului si dupa cat timp pot da ... (vezi toată discuția)