avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara,va rog un răspuns pentru următoarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara,va rog un răspuns pentru următoarea situație și ...

Buna seara,va rog un răspuns pentru următoarea situație și anume ,in urma cu 2 ani băiatul meu a vândut o mașină cu contract de vânzare cumpărare scris de mana cumparatorul spunea că pentru dezmembrare o ia și s a înțeles cu el că în următoarele zile o sa i dea fiscalul dar acesta nu a mai răspuns la telefon și circula cu mașina iar amenzile ii vin băiatului meu. Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2024
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Monica_tm , utilizator 21:45, 20 Februarie 2024
Bună ziua.

Situația fiului dvs. se poate rezolva, însă sunt necesare demersuri în instanță. Luați legătura cu un avocat, pentru a vă putea ajuta în aceste demersuri.

Cu stimă,
av. Hulea Ionuț-Marius
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa titlu proprietate ,doar o foaie făcută de mana Snqm31 Snqm31 Bună ziua, ma numesc Zaharia Marius sunt din județul Teleorman comuna Siliștea Gumești și am și eu o problemă. Bunicul meu împreună cu tata au ... (vezi toată discuția)
Se poate face proces de ieșire din indivuziune din tp fara dezbaterea ... Lavi Camani Lavi Camani Se poate face proces de ieșire din indivuziune din TP fara dezbaterea succesiunii titularului? (vezi toată discuția)
Reziliere contract vânzare-cumpărare AndaNav AndaNav Bună ziua! În anul 2006, tatăl meu ne-a vândut casa sa, mie și soțului meu, făcând prin notariat, contract de vânzare-cumpărare cu clauză de ... (vezi toată discuția)