avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. Pentru un credit la Viva Credit din mai ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. Pentru un credit la Viva Credit din mai 2018, credit ...

Bună ziua. Pentru un credit la Viva Credit din mai 2018, credit de la salariu la salariu, pe care nu l-am achitat din motive personale, acum în 2024 am primit somație prin care sunt anunțată că au declarat scadența anticipată și că în termen de 5zile sunt obligată să plătesc datoria dacă nu mă execută silit. Ce mă sfătuiți să fac în acest caz. Mulțumesc anticipat. Maria Sârb
Bună ziua.
Nu achitați nimic și luați legătura cu un avocat, pentru a vă explica opțiunile pe care le aveți la îndemână.

Cu stimă,
av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Bunicutza Bunicutza In 2005 am avut o linie de credit de la banca românească în valoare de 3000 lei.....in anul 2010 pe baza unei sentințe judecătorești sa dispus ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,am divorțat ,am împreună cu soțul un apartament ... Dana Nec Dana Nec Bună ziua,am divorțat ,am împreună cu soțul un apartament luat prin programul prima casa.El nu vrea să îl vindem ( îl deținem de 7 ani),și nici nu ... (vezi toată discuția)
Contestație executare silită pentru un credit luat în 2015 de la un ifn, cedat în 2017 unei firme de recuperare. ce șanse am? liviubonta liviubonta Buna ziua. Am luat un credit de la un ifn in 17.08.2015 scadent la 30 de zile, in 16.09.2015. Nu am platit nici o rata sau creditul. In 10.08.2017 creditul a ... (vezi toată discuția)