avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cursuri de legislatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cursuri de legislatie

Va rog sa imi spuneti daca stiti institutii care organizeaza cursuri de legislatie dar la un nivel mai avansat decat cel de inspector de resurse umane?
Cel mai recent răspuns: anca_diana , utilizator 14:04, 9 Noiembrie 2006
dai cautare pe google si gasesti o multime.......
sau un master ce vrei??
Ce inseamna cursuri de legislatie In ce domeniu
Astea sunt intrebari , sa sti, dar nu-mi merge tastatura si n-am semnul intrebarii
dragilor, avand in vedere ca suntem la rubrica de dreptul muncilor, ma referea la cursuri de dreptul muncii, dar la un nivel mai ridicat de cunostinte decat un curs de inspector de resurse umane
academia britanica de afaceri si comunicare
cursul incepe pe 10 nov
incearca acolo
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2006
anca_diana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma lamuriti... barni barni buna ziua, as avea o problema si sper sa primesc ajutorul dvs.Tocmai am fost transferata la biroul personal si nu prea stiu cu ce sa incep sa fiu la ... (vezi toată discuția)
Pasii pt a deveni manager resurse umane OANA GORAN OANA GORAN sa presupunem ca persoana X are facultate terminata, licentiata, master in dreptul muncii si securitatii sociale si diploma de inspector resurse ... (vezi toată discuția)
Functie inspector resurse umane Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, am o intrebare: ca sa pot fi inspector resurse umane trebuie neaparat sa am cursul de calificare de inspector?Mentionez ca am facultate si Masterat ... (vezi toată discuția)