mi-a fost retinut permisul pt. o infractiune(nr rosii expirate)si in final am primit o amenda administrativa si am fost scos de sub urmarire penala.dar cand am fost la politie in vederae ridicarii permisului de conducere mi sa spus ca imi supenda permisul pe o perioada de 90 de zile.Intrebarea este de ce daca judecatorul mi-a dat doar o amenda.Ar trebui sa mil dea nu?(explicatimi voi va rog caci eu nu am inteles nimik din ce mia zis dmn. politai)
ms. mult.tocmai am aflat ca comform articolului 113 alin.1 lit.c sar putea sa mil dea maine...:(( sper.si fara examen de redobandire....am sa vad maine si apoi o sa va zic cum sta treaba exact si sper sa nu fiu sanctionat X-(
ieri am fost la politie si mi-au dat permisul...adica nu mi lau suspendat 90 de zile pt comiterea unei infractiuni pt faptul ca in timpul procesului am stat 90 de zile fara sa conduc(adica timp de trei luni nu mi-am prelungit dovada cu drept de conducere iar in ordonanta data de judecator nu era scris nimik de suspendare)si impreuna cu un raport de suspendare facut de politistul care mi-a intocmit dosarul penal mi-au inapoi atpermisu pe loc.=D>:DB-)