avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutor incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutor incalzire

am o nelamurire

persoanele singure ale caror venituri se situeaza in limitele prevazute - de ajutor pt incalzire, 615 lei/membru familie nu stiu exact-beneficiaza cu o compensatie cu 10% mai mare ?

eventual argumente
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:42, 2 Februarie 2010
Subventia la caldura este impartita si repartizata deci pe baza unei grile de venituri.
Acest 615 lei pe care il specificati Dv. este venitul maxim / membru de familie si pentru care se acorda o subventie de 10% din caldura calculata pe cotele de intretinere.
De exemplu daca Dv. va incadrati la aceasta limita superioara si in luna decembrie, sa zicem, aveti de plata la caldura suma de 150 lei, ca subventie primiti 15 lei, astfel incat pe Dv. caldura va costa 135 lei. Daca in ianuarie aveti calculata caldura la suma de 200 lei, ca subventie primiti 20 lei, deci veti plati la caldura numai 180 lei.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2010
elga50, moderator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Subventie de 50% STARGATE1 STARGATE1 Vin la dv. cu o mare nelamurire ! Locuiesc intr-un bloc de garsoniere patronate de o firma deci sunt chirias ! Am depus cererea de acordare a ajutorului ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire cu gaze naturale! king king Buna ziua! Va rog frumos sa imi raspundeti si mie la o intrebare! Am facut separare de gaz,mi-am montat centrala termica dar inca nu a dat drumul la ... (vezi toată discuția)