avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua ! Sunt o persoana ce face dializa de 3 ori ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua ! Sunt o persoana ce face dializa de 3 ori pe saptamana ...

Buna ziua ! Sunt o persoana ce face dializa de 3 ori pe saptamana ,iar in luna decembrie mi am intocmit dosarul pentru comisia de handicap,la care am fost chemat la inceputul lunii februarie,acum o saptamana am primit raspunsul ,fiind incadrat la handicap grav, dar fara insotitor,desi toti oamenii ce fac dializa la acelasi centru cu mine sunt incadrati la handicap cu insotitor,chiar doctourul de la centrul de dializa m a asigurat ca acesta este gradul de handicap in care ar fi trebuit sa fiu incadrat ,cel cu insotitor. Ce demersuri pot face pentru a modifica decizia comisiei sau pentru a obtine o reevaluare, mentionez ca sunt o persoana sigura ,fara familie, ce are nevoie de ingrijire , cu toate acestea in raspunsul primit de la comisie figurez ca avand sprijin familial.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:57, 27 Februarie 2024
Decizia comisiei de expertiză n-o mai puteți întoarce, doar o instanță de judecată o poate schimba.
Vedeți că este trecut pe certificatul de handicap când este termenul de revizuire, penste un an sau peste doi ani.

La revizuire se poate schimba gradul de handicap, sau se decide menținerea încadrării anterioare.
Ultima modificare: Duminică, 25 Februarie 2024
Dapix, utilizator
Ați depus contestție la Comisia Superioară la decizia de evaluare a Comisiei de la DGASPC`?
Mie așa mi se pare din topicul dvs, că altfel n-aveați de unde primi raspuns de la DGASPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in executare a deciziilor comisiei superioare de evaluare a persoanelor cu handicap lucretia voinea lucretia voinea Care sunt documentele pe care le intocmeste DGASPC in vederea punerii in executare a deciziilor Comisiei superioare de evaluare a persoanelor cu handicap şi ... (vezi toată discuția)
Bună seara..va rog sa-mi dați un răspuns la aceast caz: mama ... Astancai Pusa Astancai Pusa Bună seara..Va rog sa-mi dați un răspuns la aceast caz...mama este încadrată cu grad de handicap grav are probleme grave Alzaimer, dementa ,fără ... (vezi toată discuția)
Încadrare handicap Constantin69 Constantin69 Bună ziua, Mă numesc Constantin, am varsta de 18 ani si sunt din neamț. In anul 2009 am suferit un accident in urma căruia am fost operat si mi-a fost ... (vezi toată discuția)