avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sume datorate catre stat de catre angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sume datorate catre stat de catre angajati

sunt angajat la o societate privata cu carte de munca, iar la asociatia de proprietari din care fac parte sunt presedinte cu conventie civila, remuneratia mea este sub forma d e indemnizatie. ce sume am de suportat catre stat si catre cine?.

Alte discuții în legătură

Contributii pentru asigurari in cazul conventiilor civile la asociatia de proprietari dahshar dahshar buna ziua.sunt administrator la o asociatie de proprietari cu conventie civila cu un salariu brut de 215 ron.am platit pana acum doar impozitul de 16% ... (vezi toată discuția)
Administrator angajat cu conventie civila demis Anca07 Anca07 Administratorul blocului nostru a fost demis in sedinta de C.E. pe motiv ca nu si-a indeplinit sarcinile \"cuvenite\". Presedintele asociatiei care locuieste ... (vezi toată discuția)
Contributii de asigurari sociale datorate de asociatiile de proprietari monikatrusca monikatrusca La Asociatia de proprietari unde lucrez avem trei cazuri :un angajat care este pensionar , este angajat si cu carte de munca la o societate si cu conventie ... (vezi toată discuția)