avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributii de asigurari sociale datorate de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributii de asigurari sociale datorate de Asociatiile de proprietari

La Asociatia de proprietari unde lucrez avem trei cazuri :un angajat care este pensionar , este angajat si cu carte de munca la o societate si cu conventie civila la As.de proprietari , o angajata cu conventie civila la As.de propr. si cu carte de munca la Primarie si un angajat pensionar si cu conventie civila la As.de proprietari .
As dori sa stiu pentru fiecare din ei ce contributii si taxe trebuiesc retinute si platite catre stat . Multumesc anticipat .:D
Cel mai recent răspuns: monikatrusca , utilizator 09:42, 2 August 2012
Cititi acest topic, va va fi de ajutor :
www.avocatnet.ro/content/for...
Va multumesc frumos pentru raspunsuri , totusi mie nu-mi este clar daca pentru cele trei cazuri distincte descrise de mine , asociatia trebuie sa retina CAS , SOMAJ SI SANATATE SAU NU ????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventii civile Max22 Max22 Buna tuturor, In cazul Conventiilor civile incheiate este obligatoriu inregistrarea lor la Anaf sau ITM ? Ce contributii se retin :impozit pe venit ,CAS ... (vezi toată discuția)
Contributii pentru contract de mandat presedinte si cenzori asociatie fastman68 fastman68 As dori sa stiu care sunt contributiile dupa ultimele reglementari pentru contractele de mandat presedinte si cenzori asosciatie si unde se inregistreaza ... (vezi toată discuția)
Contributii de asigurari sociale datorate de asociatiile de proprietari monikatrusca monikatrusca Va rog frumos cineva sa ma ajute sa-mi raspunda ce taxe trebuiesc platite catre stat , de catre Asociatiile de proprietari !:hm: (vezi toată discuția)