avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functionar sau psiholog
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functionar sau psiholog

Buna, sunt angajata a unui minunat DGASPC, in cadrul unui serviciu de asistenta sociala pentru persoane aflate in dificultate unde exista un amalgam de specialisti: as.social, psiholog, sociolog....munca propriu zisa nu e pe baza psihologica...nu aplic teste nu fac evaluari psihologice...
Sunt functionar public si atata nu am o ora vechime ca psiholog..sunt pur si simplu inspector, cu o fisa de post haotica, ca peste tot......intrebarea mea este : am obligativitatea de a ma inscrie /solicita drepturile impuse de colegiul psihologiilor????
Si chiar daca ar fi pe mama ei de specializare sa ma incadrez cand eu fac de toate pentru toti...asa cum scrie in toate fisele de post...."si orice altele" ...
Multumesc
dalama
Cel mai recent răspuns: terineanu ioana , utilizator 20:56, 4 Februarie 2010
Daca nu ati absolvit Facultatea de Psihologie, nu aveti cum sa va inscrieti in Colegiul psihologilor.
Iar daca nici atributiile dvs. nu sunt strict in domeniu... totul tine de ce va doriti: eventual, pentru afilierea la acest organism profesional, daca indepliniti criteriile de calificare, puteti aduce o adeverinta mai "generica" de la serviciu, din care sa reiasa ca "printre altele", aveti si atributii de consiliere psihologica. Poate reveniti cu detalii referitor la motivatia dvs.
Sunt absoleventa a Facultatii de Sociologie si Psihologie specializarea psihologie, a unui master in cadrul Facultatii de Psihologie specializarea Managementul Resurselor Umane....institutia ne` a adus la cunostinta faptul ca ar trebui sa ne inscriem in colegiul psihologilor.()...insa eu nu doresc acest fapt...ma pot obliga??
Mentionez ca nu profesez ca si psiholog, sunt incadrata pe functie publica...si astfel nu am nici un an vechime in psihologie...cand m`am angajat se solicita absolvent de stiinte socio umane respectiv, sociolog, psiholog...etc
Se vehiculeaza tot felu de zvonuri legate de bligatia de a te inscrie la acest colegiu....
Colegii mei, personal contractual sunt incadrati ca psiholog, ei aplicand teste facand evaluari semnand documente cu specializarea psiholog, nu ca si mine inspector....avand si vechime ca psiholog , eu insa nu..
Sper ca am fost cat de cat coerenta in explicatii, orice nelamurire aveti va rog sa ma intrebati, interesul e al meu
Va multumesc
toti colegii din tara (din birouri de asistenta sociala)au primit acest document
am inteles ca e obligatoriu.vedeti ca in josul paginii este un numar de telefon sunati si intrebati.si noi la craiova am primit.ne obliga sa mergem la universitate la cursuri. tot cursul este 1000 lei din care 250 inscrierea.revin miine cu amanunte.documentul il am la serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt asistent maternal si am absolvit sociologia, pot deveni asistent social? mimisor31 mimisor31 Caut si eu un raspuns competent : Domnilor...sunt asistent maternal de 10 ani. Am absolvit o facultate de SOCIOLOGIE cursuri zi durata 3 ani cu licenta in ... (vezi toată discuția)
Participare concurs AlinaOltean AlinaOltean Buna ziua Am si eu o intrebare. Am absolvit Facultatea de Psihologie si am lucrat un an de zile pe postul de inspector de resurse umane, fiind incadrata cu ... (vezi toată discuția)
Trecerea pe studii superioare ktrynl ktrynl Lucrez ca inspector la Serviciului de Informare Cetateni, din cadrul DGASPC. Bucuresti. Am absolvit facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei in anul ... (vezi toată discuția)