avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Participare concurs
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Participare concurs

Buna ziua

Am si eu o intrebare. Am absolvit Facultatea de Psihologie si am lucrat un an de zile pe postul de inspector de resurse umane, fiind incadrata cu 2 ore pe zi.
Intrebarea mea este, daca in aceste conditii, pot participa la un concurs pentru un post de inspector asistent.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters233010 , utilizator 22:25, 23 Februarie 2012
Depinde de fisa postului pentru inspector asistent (ce atributii are acesta, pentru a vedea daca activitatea desfasurata de dvs poate fi considerata in specialitatea studiilor sau nu).
Pentru gradul de asistent se cere o vechime de minim 1 an in specialitatea functiilor, raportat la o norma intreaga de 8 ore.
daca ai lucrat un an, la program de 2h...ai o vechime de 3 luni. nu se poate decat pe functii publice cu grad profesional debutant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de debut titi.udrescu titi.udrescu In luna Octombrie anul 2009 m-am angajat in cadrul unei institutii publice pe functia de consilier debutant cu contract de munca pe perioada determinata de 2 ... (vezi toată discuția)
Functie inspector resurse umane Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, am o intrebare: ca sa pot fi inspector resurse umane trebuie neaparat sa am cursul de calificare de inspector?Mentionez ca am facultate si Masterat ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)