avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia pt cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia pt cresterea copilului

buna ziua. am depus dosarul pt a beneficia de indemnizatia pt cresterea copilului in luna septembrie 2009. nici astazi, februarie 2010, nu am primit banii.
intrebarea mea este urmatoarea: in afara autoritatii locale unde am domiciliul si care m-a trimis sa il intreb pe dl boc cand voi primi banii, imi puteti spune unde pot sa ma interesez cand voi primi banii.
si o alta intrebare: din punct de vedere juridic care sunt sansele de castig in cazul in care dau statul in judecata pt aceste intarzieri?

p.s.: anul trecut am platit aproape 4 mil lei penalizari la CAS pt 5 luni in care nu am lucrat dupa terminarea facultatii. dupa acest incident sincer am dorinta de a face statul sa plateasca penalizari la fel.

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas gabif gabif buna ziua . am implinit 26 de ani in noembrie 2008 . in octombrie cand am dus adeverinta de la facultate ca sunt student la zi pt pensia de urmas la casa de ... (vezi toată discuția)
Srl, impozit forfetar si datorii catre stat alexandrugroza alexandrugroza Buna ziua tuturor. Stimati domni/doamne va solicit ajutorul intr-o problema. Pe scurt: o cunostinta de-a mea a deschis un SRL in 2007, a avut activitate ... (vezi toată discuția)
Somaj liana32 liana32 am terminat maternalul in 9 octombrie iarv din data de 12 octombrie mam angajat mie teama ca se va inchide am dreptul la somaj? tin sa precizez ca am iesit ... (vezi toată discuția)