avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara. Am venit în Anglia cu fetița de aproape ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara. Am venit în Anglia cu fetița de aproape 4 ani ...

Bună seara. Am venit în Anglia cu fetița de aproape 4 ani desi știa soțul că voi veni nea lăsat pe stradă el predând casa și a plecat cu amanta care o are din luna ianuarie cel puțin așa susține el ce trebuie sa fac. Proprietarul mia promis că îmi va da alta casă în 2-3 săptămâni
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 02:44, 4 Martie 2024
De ce nu va întoarceți în România? Divortati în România .
E clar ca nu are rost sa mai continuati casnicia in asemenea conditii , trebuie sa divortati si sa va vedeti de viata . Sunt insa multe de clarificat , daca proprietarul va da alta casa d-voastra aveti resurse financiare sa platiti chirie si toate utilitatile ? Pentru asta ar trebui sa fiti angajata undeva sau sa plateasca sotul ceea ce nu prea cred c-o sa faca . Doriti sa ramaneti in Anglia chiar daca nu mai sunt sanse sa fiti impreuna ? Cine va v-a sustine financiar daca nu va gasiti ceva de lucru mai ales ca acum dupa BREXIT , accesul pe piata muncii e limitat ? Iar daca singura solutie v-a fi divortul , e mai complicat sa-l obtineti in Anglia , trebuiesc ideplinite anumite conditii si o sa aveti nevoie avocat care sa va ajute nu numai cu divortul ci si cu obtinerea pensiei de intretinere pentru fetita . Cred ca cel mai bun sfat l-ati primit deja , sa va intoarceti in Romania si sa divortati acolo .
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2024
Etsy123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu un copil minor elabina elabina Am deschis divortul in iunie 2010 primul termen in octombrie 2010,pana sa ajung la primul termen am renuntat la divort.Eu lucrez in italia cu contract de munca ... (vezi toată discuția)
Divort ina-ina-ina ina-ina-ina buna seara!Problema mea este urmatoarea....sunt casatorita de 10 ani am un copil de 6ani jumate....anul trecut am aflat ca sotul meu are o alta relatie....el ... (vezi toată discuția)
Vreau sa scap de femeia care imi hartuieste familia ContSters158242 ContSters158242 Am doi copii si un sot care imi tot promite ca nu o mai cauta pe fosta lui amanta Laura. Este un tata minunat si un sot bun, dar aceasta femeie il cauta in ... (vezi toată discuția)