avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalculare pensie

sint in pensie limita virsta si doresc sa mi se recalculeze pensia cu un venit realizat din efectuarea de asigurari ,lucrind ca agent de asigurare la Generali Asigurari,Va rog mult de tot sa -mi confirmati dca se poate?Va multumesc mult si va doresc o seara placuta
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:02, 2 Februarie 2010
1. Cat ati lucrat ati avut contract individual de munca sau contract de prestari servicii!
2. In acea perioada ati platit contributiile legale pentru pensie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie pentru pensie merimaria merimaria Buna ziua. Sunt pensionara si am 58 ani . In prezent lucrez in strainatate si as dori sa platesc in continuare contributia pentru pensie . 1. Ce ... (vezi toată discuția)
Ce document atesta veniturile suplimentare inainte de anul 2001, necesare pentru calculul pensiei? gmarba gmarba Calculul valorii pensiei se face pe baza contributiilor individuale la CAS. Contributiile de dupa 1.04.2001 sunt centralizate informatic. Contributiile ... (vezi toată discuția)
Cass persoana fara venit andrei_avram andrei_avram Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Anul trecut pana in februarie am lucrat la o societate, de unde mi-am dat demisia pentru a ... (vezi toată discuția)