avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Respectuos va rog sa ma sfatuiti care este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Respectuos va rog sa ma sfatuiti care este procedura ...

Buna ziua! Respectuos va rog sa ma sfatuiti care este procedura pe care trebuie sa o urmez pentru iesire din indiviziune si anularea unui titlu de proprietate emis pe numele unui singur mostenior in anul 2003, dupa decesul ambilor parinti. Pentru casa si terenul gradina( am acceptat succesiunea si sunt pe Anexa 24 a primariei). dar titlul de proprietate a fost emis numai dupa moarte mamei pe numele unui frate. , desi putea fi eliberat in timpul vietii mamei. Cum pot rezolva acesta situatie? Va multumesc.

Todora.P.
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2024
brasovia, utilizator
Cel mai recent răspuns: brasovia , utilizator 17:10, 29 Ianuarie 2025
Ceea ce vreți puteți rezolva numai prin instanță. Cel mai bine este să vă consultați cu un avocat.
Buna ziua,
Modificarea titlului de proprietate o puteti cere in instanta, iar apoi urmeaza includerea bunului in masa succesorala.
Este o procedura complexa si ar fi bine sa mergeti la un avocat pentru o indrumare corecta.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune. socrul meu are un contract de întreținere ... andreea corina gavrila andreea corina gavrila Iesirea din indiviziune. Socrul meu are un contract de întreținere cu părinții lui din 1989,pt imobil si 250 mp dați in proprietatea statului. După ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune/titlu proprietate Maria100 Maria100 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat, o indrumare, cazul de mai jos fiind destul de complicat. Dupa moartea tatalui meu am fost chemata la ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu intretinere si uzufruct viager Doncean Doncean sUBSEMNATUL, UNIC MOSTENITOR. Dupa moartea mamei imi revine 3/8. Diferenta de 5/8 revine tatalui.Certificatul de mostenitor prevede numai imobile , adica ... (vezi toată discuția)