avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cum se poate schimba categoria unui teren extravilan ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cum se poate schimba categoria unui teren extravilan in neproductiv ...

Cum se poate schimba categoria unui teren extravilan in neproductiv el fiind in acte agricol/ livada dar in fapt este o fosta exploatare (balastiera).
Nu mai exista pic de paman vegetal iar coat este -6 m fata de terenurile agricole care sunt in imprejurimi
Cel mai recent răspuns: ACSE , utilizator 08:49, 20 Noiembrie 2024
Conform noilor reglementari legislative este necesar de o ridicare topografica intocmita de un topograf autorizat si avizat de cartea funciara in baza caruia primaria va va elibera adeverinta in baza caruia puteti schimba categoria de folosinta a terenului,
Buna ziua! Primaria schimba categoria la cererea proprietarului dar cadastrul poate refuza actualizarea de carte si solicita punctul de vedere al directiei agricole/ministerul agriculturii in funtie de suprafata. Ma interesa daca este un articol in lege care spune clar cum se schimba categoria de folosinta sau cum este posibil sa fie necesara scoaterea din circuitul agricol pentru infiintarea unui Iaz piscicol cu valorificarea pietrisului si a nisipului cand acest lucru se incadreaza tot la agricultura
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2024
ACSE, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenajare iaz piscicol cu exploatare si valorificare agregate minerale lilis27 lilis27 Buna ziua, Detinem 30 ha teren extravilan avand categoria de folosinta arabil, conform extrasului de carte funciara.Pe acest teren si pe inca o suprafata de ... (vezi toată discuția)
Obtinere puz pt teren extravilan cu constructie anexa Andreea Mihalca Andreea Mihalca Buna ziua, Am urmatoarera speta: detin un teren in extravilan, cu modificarea categoriei de folosinta din neproductiv in arabil neproductiv, apoi iarasi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un certificat de urbanism pentru construire casa ... mugurel84 mugurel84 Buna ziua. Am un certificat de urbanism pentru construire casa pe un teren impartit in CC, Arabil, Fanete. Teoretic Casa nu se poate construi decat pe ... (vezi toată discuția)