avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Referitor la decontare naveta cadre didactice exista ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Referitor la decontare naveta cadre didactice exista doua legi ...

Referitor la decontare naveta cadre didactice exista doua legi care se bat cap in cap legea 569/15 iulie 2023 unde sunt prevazute Norme Metodologice de acordare a navetei - termenul de localitate si noua Lege a educatiei 198 din 2023 unde apare faptul ca fiind in UAT sa nu mai beneficiez de naveta fiindca am locuinta in comuna respectiva .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 5 Martie 2024
Beneficiază de decontarea cheltuielilor de navetă cadrele didactice și personalul didactic auxiliar, care nu dețin locuință în localitatea unde aceștia își au postul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege decontare naveta mARA_Mara mARA_Mara Buna ziua! Va rog frumos,sa imi spuneti: -care este legea in vigoare care reglementeaza decontarea navetei cadrelor didactice; -daca este corect sa se ... (vezi toată discuția)
Decontarea cheltuielilor de naveta pentru cadrele didactice şi personalul didactic auxiliar Radamante Radamante HG 569 din 15 iulie 2015 precizeaza ca :\"art. 3(1)beneficiază de decontarea cheltuielilor de navetă cadrele didactice şi personalul didactic auxiliar, care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! dacă dețin locuință într-un sat, iar locul ... Bună ziua! Dacă dețin locuință într-un sat , iar locul de muncă (școala ) se află în aceeași comună de care aparține respectivul sat, dar eu ... (vezi toată discuția)