avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Buna ziua! O persoana cu grad de handicap accentuat ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Buna ziua! O persoana cu grad de handicap accentuat poate beneficia ...

Buna ziua! O persoana cu grad de handicap accentuat poate beneficia de gratuitate la impozitul pe locuinta, daca locuinta se afla in alta localitate decat cea de domiciliu, fiind unica proprietate a persoanei in cauza?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 16:19, 6 Martie 2024
Buna ziua!
(6) Scutirea de la plata impozitului pe clădiri se aplică doar clădirii folosite ca domiciliu de persoanele fizice prevăzute la alin. (1), (2), (3) sau (4).
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati persoana cu handicap ika ika Sotia este incadrata in grad accentuat de handicap. Tinind cont de prevederile Legii nr 448/2006- scutirea de la plata impozitului pe cladiri si terenuri, pot ... (vezi toată discuția)
Resedinta si impozitul pe locuinta al persoanei cu handicap wazz wazz Buna ziua Cartea mea de identitate o am pe domiciliul din orasul X iar viza de resedinta in orasul Y. Sunt proprietar al locuintei de la adresa din orasul ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe a doua locuinta gheorghegrigore gheorghegrigore Beneficiez de scutire impozit pe a doua locuinta la handicap accentuat? (vezi toată discuția)