avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie ,,civila"
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie ,,civila"

Sunt pensionar militar,si dupa iesirea la pensie,am lucrat in mediul privat. Pot sa primesc pensie ,,civila". Daca ,,DA", cand si in ce conditii. Am 51 anisi pana acum am mai lucrat 6 ani.
Cel mai recent răspuns: vidan.ilieliviu , utilizator 21:00, 2 Februarie 2010
Veti primi si pensie "civila" dar la varsta standard din "civilie", adica la implinirea varstei de 65 de ani.
VA MULTUMESC PT. RASPUNS SI AMABILITATE. CU STIMA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei militare Petre Harabagiu Petre Harabagiu Buna ziua ! Va rog sa-mi comunicati daca se recalculeaza pensia militara pentru stagiile de cotizare realizate dupa iesirea la pensie si de cand se poate ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta ContSters183851 ContSters183851 Beneficiez de pensie de invaliditate din 28.07.2010 si doresc sa stiu cand voi trece la pensie pentru limita de varsta. -nascut iulie 1967 -am lucrat ca ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare mariantimisoara mariantimisoara Buna ziua, Am trecut in rezerva la cerere inainte de varsta 55 ani(varsta de pensionare militari). La implinirea varstei de 55 ani am depus dosarul de pensie ... (vezi toată discuția)