avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cheltuielile cu utilitatile la contract de comodat
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cheltuielile cu utilitatile la contract de comodat

Buna ziua, am o intrebare legata de cheltuielile cu utilitati in cazul unui contract de comodat:
- SRL are contract de comodat pentru punct de lucru, cod caen 5520, cu activitate sezoniera pe timp de vara, comodatarul este asociat unic la SRL si in timpul sezonului locuieste la adresa respectiva, in acelasi imobil. Este obligatoriu sa se calculeze un procent din cheltuielile cu utilitatile? Mentionez ca asociatul unic este proprietar al imobilului impreuna cu sotul.
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Completare itl-001 comod comod Buna seara! Va prezint și eu o situație dacă ma puteți ajuta! Eu și sora mea am preluat firma de contabilitate mamei mele după ce aceasta a ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli sediu social mtrufin mtrufin :( buna seara - va rog foarte mult daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat am o soc comerciala care are sediul social acasa la asociatul unic (nu este el ... (vezi toată discuția)
Inchiriere in sistem hotelier ile_lucu ile_lucu Buna ziua, Bunica mea detine un apartament in Brasov. Eu doresc sa il inchiriez in sistem holtelier insa nu sunt proprietara imobilului. Asadar,doresc sa ... (vezi toată discuția)