avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua as vrea sa stiu cine este obligat sa ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua as vrea sa stiu cine este obligat sa plateasca siguranta ...

Buna ziua
as vrea sa stiu cine este obligat sa plateasca siguranta in circulatie si avizul pshihologic (angajatul sau angajatorul) necesare fisei de aptitudine de la medicina muncii la angajare, respectiv periodica. multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 14:27, 6 Martie 2024
Legea ssm nr. 319/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare mentioneaza:
-art.7 (6) Măsurile privind securitatea, sănătatea şi igiena în muncă nu trebuie să comporte, în nici o situaţie, obligaţii financiare pentru lucrători.
HG nr.355/ 2007 cu modificarile si completarile ulterioare, privind supravegherea starii de sanatate a lucratorilor mentioneaza:
-art. 7 Angajatorii sunt obligaţi să asigure fondurile şi condiţiile efectuării tuturor serviciilor medicale profilactice necesare pentru supravegherea sănătăţii lucrătorilor, aceştia nefiind implicaţi în niciun fel în costurile aferente
supravegherii medicale profilactice specifice riscurilor profesionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Analize medicale angajati carpaho carpaho suntem un S.R.L si avem un contract cu un cabinet de medicina munci si facem fisele de aptitudini la salariati si alte investigati medicale la salariati ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii BiroN. BiroN. Cât este de normal ca angajatorul - înainte de angajare - să îmi spună că va trebui să suport cheltuielile de medicina muncii? Eu încă nu am auzit ... (vezi toată discuția)
Examen medical danyel4269 danyel4269 buna seara,daca sant la prima angajare cine plateste examenul medical,eu sau angajatorul.va multumesc (vezi toată discuția)