avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chitante pe numele proprietarului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chitante pe numele proprietarului

daca administratia de proprietari a emis chitantele pentru plata intretinerii pe numele proprietarului, dar toate chiatntele originale sunt la mine, pt. ca eu am platit, ca si chirias, proprietarul ma poate acuza ca nu am platit eu intretinerea?
Cel mai recent răspuns: ranya , utilizator 08:47, 3 Februarie 2010
nu cred ca are cum sa va acuze, atat timp cat chitantele sunt la dvs. deci din moment ce sunt la dvs sunt platite de dvs.
dece nu cereti sa se scrie pe chitanta, numele dvs...(pentru dl...proprietarul)
multumesc pt raspuns. am cerut sa fie trecut numele meu pe chitante, dar administratora nu vrea, pana proprietarul nu o anunta ca a inchiriat apartamentul si pana nu ii da o copie a contractului de inchiriere
oricum sunt foarte suparat, eu sunt mereu corect si sunt luat de prost....... ar trebui sa fiu mai nesimtit......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinerii pe numele chiriasului Tzimpirika Tzimpirika Societatea la care lucrez a inchiriat apartamente pentru angajati. Pe langa chirie, achitam si utilitatile (inclusiv intretinerea). Chitantele de la ... (vezi toată discuția)
Garsoniera inchiriata - neplata chirie si cote intretinere, masuri oana_ioana oana_ioana Buna ziua! Garsoniera mea este inchiriata si am facut contract la finante. Chiriasul nu si-a mai platit chiria de 4 luni si intretinerea de foarte multi timp. ... (vezi toată discuția)
Tarati intr-un proces cu asociatia de proprietari gabriela68ful gabriela68ful Nu imi dau seama ce se intampla cu justitia, cum se pot face atatea faradelegi si ilegalitati ? Pe scurt, am inchiriat un apartament cu un coleg de servici pe ... (vezi toată discuția)